marți, 1 mai 2012

Slabeste sanatos

De foarte multe ori, una din marile griji si probleme ale romanilor obisnuiti o reprezinta problema cauzata de ingrasare. Astfel la orice pas, gasesti pe cineva care ba tine o dieta, ba ia cine stie ce pastile sau face fel si fel de operatii pentru rezolvarea unei astfel de probleme. Deasemenea, fel si fel de doctori isi fac aparitia cu zeci de metode miraculoase care costa exagerat de mult.

Parerea mea insa este ca aceste persoane nu trebuie sa dispere. La intrebarea: -Cum sa slabesc?- raspunsul puteti sa vi-l oferiti singuri, fara a avea neaparata nevoie de un medic. Pentru inceput insa, trebuie sa stiti cateva lucruri de baza cum ar fi:

-daca nu renuntati la shaorme, kebab-uri si McDonalds, nu va asteptati ca o minune sa se intample pentru voi.
-daca nu renuntati deasemenea la grasimi si prea multa carne fara verdeturi, sa nu credeti ca va salveaza supele magice care va ajuta sa slabit 5 kilograme in doua ore.
-ultimul sfat insa nu cel din urma: incercati un meniu sanatos la fiecare masa importanta a zile si atunci veti incepe sa simtit diferenta.

Pentru a slabi, puteti foarte bine sa incercati si o cafea de slabit. Poate ca suna destul de ciudat insa da, exista. Cafeaua de slabit poate face miracolo daca este consumata dupa strictele indicatii cu care vine din fabrica.

Ideal este ca in orice dieta sau cura de slabire pe care o tineti, sa nu exagetati, absolut niciodata. De multe ori, exagerarea duce la infometarea si infometarea la grave probleme cauzate asupra organismului. Uneori poate ca e mai bine sa fii un pic mai plinut dar sanatos decat “slim” si cu multe probleme de sanatate.